ČUDO U AMERICI! Nikola Jokić u CENTRU PAŽNJE! Srbin ovo NIKAKO nije očekivao!

Autor:

Sport

28.03.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera ostao je šokiran.

ČUDO U AMERICI! Nikola Jokić u CENTRU PAŽNJE! Srbin ovo NIKAKO nije očekivao!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera u noći između ponedeljka i utorka bili su bolji od Filadelfije (116:111), a utakmicu je obeležila partija Nikole Jokića, ali i izostanak Džoela Embida.

Jokić je ubacio 25 poena, uz čak 17 skokova i 12 asistencija i tako je predvodio svoj tim do četvrtog vezanog trijumfa. Ipak, svi su ostali razočarani jer se Embid nije pojavio na ovoj utakmici, te su razapeli centra Filadelfije po završetku meča.

Džoker je čak ostao u čudu kada je čuo da ga brani i najveći kritičar - Kendrik Perkins! On je u emisiji "ESPN Today" žestoko isprozivao svog miljenika Embida.

Ne možete da presedite ovakvu utakmicu. Kada dođe do ovakvih mečeva, morate da igrate. Imam glas sa MVP nagradu, zapamtiću ovaj momenat - rekao je Perkins i tako jasno stavio do znanja da se lomi oko toga ko mu je novi favorit u borbi za titulu najkorisnijeg igrača NBA lige.

 

 

Podsetimo, bivši NBA košarkaš i aktuelni analitičar "ESPN", Kendrik Perkins, vodio je sramnu kampanju protiv srpskog centra, konstantno je napadao Jokića, a išao je čak i do toga da centar Denvera dolazi do MVP nagrade zato što je belac, te da je zbog toga favorizovan u odnosu na Embida.

Sada je, čini se, posle kukavičluka centra Filadelfije malo promenio mišljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading