TOP POJAČANJE ZA SLEDEĆU SEZONU: Vraća se Žo Lovernj!

Autor:

Sport

27.03.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti stižu iz Francuske.

TOP POJAČANJE ZA SLEDEĆU SEZONU: Vraća se Žo Lovernj!

Foto: Starsport

Bivši kapiten Partizana Žo Lovernj

Krilni centar Asvela Žofri Lovernj doveden je, zajedno sa Nandom De Koloom, kao ogromno pojačanje za tim koji sa klupe predvodi Ti Džej Parker, ali je još u oktobru doživeo tešku povredu kolena na meču sa Makabijem.

Oporavak bivšeg kapitena Partizana teče brže nego što se očekivalo, ali je realno da se na parket vrati početkom naredne sezone.

Sve ide kako treba. Nastavio sam sa trčanjem skakanjem, kontrolisanim promenama pravca, šutiranjem. U startu je rečeno da će oporavak trajati osam meseci i nije na meni da kažem kada ću se vratiti, već na hirurgu koji je jedan od najboljih kada su povrede kolena u pitanju. Ako od njega dobijem zeleno svetlo da se vratim ranije, to ću učiniti sa velikim zadovoljstvom. Ali imam 31 godinu, potpisan ugovor na tri sezone i želim još dugo da igram, tako da nema šanse da ću se protiviti sjajnom specijalisti za povrede kolena - rekao je iskusni francuski košarkaš za "Le Progres".

Republika

Foto: Starsport

Sjajna vest iz Francuske - Lovernj se uspešno oporavlja

Podsetimo da je 31-godišnji Lovernj igrao i u NBA, potom se 2018. godine vratio u Evropu na poziv Željka Obradovića koji je tada trenirao Fenerbahče, a u Asvel je stigao posle epizode u Žalgirisu tokom koje je takođe "kuburio" sa povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading