PRIPREMNI PERIOD JE ZAVRŠEN: Ekipa Rudara serijom pobeda u kontrolnim mečevima dočekuje start prolećnog dela prvenstva!

Autor:

Sport

27.03.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Impresivne partije u pripremnom periodu postavljaju visoke ambicije za nastavak šampionata.

PRIPREMNI PERIOD JE ZAVRŠEN: Ekipa Rudara serijom pobeda u kontrolnim mečevima dočekuje start prolećnog dela prvenstva!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Sportski kolektiv iz Donjeg Crniljeva osnovan je 2017. godine i od tada se ekipa Rudara takmiči u opštinskoj ligi, odnosno trenutnoj Gradskoj ligi Šabac-Pocerina. 

Republika

Zimsku pauzu Rudar je proveo na deobi osme pozicije sa sedam bodova. Svoj bodovni saldo "osigurali" su pobedama na svom terenu protiv ekipa Galeb i Mladost (Slatina) i nerešenim rezultatom, takođe pred svojim navijačima sa sastavom Mladosti iz Svileuve. 

Proteklog vikenda Rudar je protiv sastava Vukošice spustio zavesu na pripremni period. Za vreme pauze tim iz Donjeg Crniljeva odigrao je pet kontrolnih utakmica i u tim susretima je zabeležio isto toliko trijumfa. U prijateljskim duelima zabeležena je i impresivna gol razlika, mrežu protivnika zatresli su 29 puta, dok je njihov golman savladan samo dva puta. 

Tokom prvog dela sezone van svog terena Rudar je odigrao pet utakmica i u tim mečevima je uvek ostao "kratak" bodova. Pred svojom publikom je situacija dosta bolja, gde su i osvojeni svi bodovi, a jedino je tim Rankovca uspeo da odnese ceo plen iz Donjeg Crniljeva.

Rezultati u pripremnom periodu pokazuju da je dovođenje novog šefa stručnog štaba bio pun pogodak. Poslednje dve prijateljske utakmice obeležio je Luka Lukić koji je na oba meča postigao het-trik, a pored njega sjajne partije je pružao i Ivan Tomić.

Prava borba sastav Rudara očekuje već za vikend kada kreće prolećni deo prvenstva. U prvom kolu nastavka gostuju ekipi Galeba u Cerovcu koju su u prvom susretu savladali sa 2:0. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading