SRBI NAPRAVILI ŠOU! Vernici SPC navijali za Bogdana i Atlantu! Hoksi im nisu ostali DUŽNI!

Autor:

Sport

25.03.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskih košarkaša nije bilo prethodne večeri u NBA, ali je u poslednjem meču Atlanta imala ogromnu podršku sa tribina,

SRBI NAPRAVILI ŠOU! Vernici SPC navijali za Bogdana i Atlantu! Hoksi im nisu ostali DUŽNI!

Foto: Tanjug/AP

Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Veliki broj navijača iz srpske dijaspore dolazi na njihove mečeve Jastrebova upravo zbog srpskog reprezentativca, pa su mu i sada pružili podršku.

Nedavno je Bogi potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Atlantom, pa će navijači imati koga da bodre u ovom velikom gradu na jugoistoku Sjedinjenih Američkih Država.

Ono što je posebno interesantno jeste da na poslednjem domaćem meču koji je Atlanta odigrala protiv Detroita i dobila ga (129:107), u velelepnoj "Stejt Farm Areni" bili su prisutni i vernici Srpske pravoslavne crkve iz ovog velikog grada.

Nekih stotinak fanova došlo je isključivo da bodri Srbina, što Atlanti nije prošlo neopaženo, pa su rešili da im se zahvale lepom objavom na društvenim mrežama:

 

 

- Srpska ljubav. Hvala Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Atlanti koja je došla na prošli meč da podrži Bogija - napisali su Hoksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading