PARTIZAN IMA POSEBAN MOTIV! Obradović slavi JUBILEJ protiv crveno-belih!

Autor:

Sport

24.03.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović večeras će po 100. put u karijeri predvoditi neki klub protiv Olimpijakosa.

PARTIZAN IMA POSEBAN MOTIV! Obradović slavi JUBILEJ protiv crveno-belih!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Pokazao je bezbroj puta popularni Žoc da ume i te kako da se nosi sa pirejskim crveno-belima, koje je tri puta savladao u velikim finalima.

Obradovićev skor sa Grcima u dosadašnjih 99 mečeva je 62 pobede i 37 poraza, šest osvojenih trofeja u devet direktnih okršaja.

Tokom blistave trenerske karijere predvodio je pet od šest klubova protiv Olimpijakosa, dok samo sa Benetonom nije imao priliku da igra protiv večerašnjeg rivala.

Sedeći na klupi Panatinakosa ostvario je skor 41-26 u domaćem šampionatu, 8-3 u Kupu Grčke.

Foto: Starsport

 

U Evroligi je imao skor 13-8, pošto je sa Fenerbahčeom imao bilans 7-5 protiv Pirejaca, sa Real Madridom 3-1, sa Panatinaikosom 2-1, sa Huventudom 1-0 i 0-1 sa Partizanom.

Tri puta je slavio u finalima Evrolige: 1994. (Huventud - Olimpijakos), 1995. (Real - Olimpijakos) i 2017. (Fenerbahče - Olimpijakos).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading