POTRES U EVROPSKOJ KOŠARCI: Šokantan TRANSFER Vasilija Micića!

Autor:

Sport

23.03.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpis Srbina je promenio sve.

POTRES U EVROPSKOJ KOŠARCI: Šokantan TRANSFER Vasilija Micića!

Foto: Starsport

Srpski plejmejker Vasilije Micić

Srpski plejmejker Vasilije Micić izjavio je da je njegov prelazak u redove Efesa 2018. godine za mnoge bio "šokantan", ali da je on znao da je napravio pravi potez.

To je definitivno najveća satisfakcija do sada u mojoj karijeri. U tom trenutku moje iskustvo u Žalgirisu i sa trenerom Šarasom bilo je više nego dovoljno i osetio sam da to želim negde da dokažem. Želeo sam da to znanje pokažem na terenu. Osetio sam da je prilika u Efesu došla u pravom trenutku. Iako su svi bili pomalo šokirani, ali sam osećao da je ovo dobro jer sam želeo da stvorim nešto od nule - objasnio je 29-godišnji Micić u serijalu "Zapamti zašto".

Republika

Foto: Starsport

Micić zahvalan Šarasu

Podsetimo da je Srbin sa turskim gigantom osvojio dve uzastopne titule u Evroligi, oba puta je proglašen za najkorisnijeg igrača Fajnal-fora, a tokom intervjua koji je objavljen na sajtu elitnog takmičenja još jednom je apostrofirao sjajnu saradnju sa bivšim trenerom Šarunasom Jasikevičijusem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading