UGROŽENA KARIJERA! Budućnost pod ZNAKOM PITANJA, mora POD NOŽ zbog UŽASNE POVREDE!

Autor:

Sport

17.03.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalne vesti stigle su iz Sjedinjenih Američkih Država.

UGROŽENA KARIJERA! Budućnost pod ZNAKOM PITANJA, mora POD NOŽ zbog UŽASNE POVREDE!

Foto: Tanjug/AP

Lonco Bol i Nikola Jokić

Već neko vreme Lonzo Bol se muči sa nezgodnom povredom kolena.

Dva puta je, sada košarkaš Čikaga, bio na operaciji, ali problem nije rešen. Zbog užasne povrede Bol će i treći put morati pod nož, a karijera mu je ugrožena i veliko je pitanje da li će se vratiti na teren do kraja sledeće sezone!

Bol je aktuelnu sezonu u NBA ligi zvanično završio u februaru kada su iz Čikaga objavili da će 25-godišnjak ostati van stroja jer i dalje oseća bol u kolenu. Još gori podatak je da je Bol poslednji meč odigrao 14. januara 2022. godine, a veliko je pitanje kada će ponovo uzeti loptu u ruke.

Ovo je bio frustrirajuć proces, ali sam uveren da su sledeći koraci najbolji put kojim mogu da krenem napred - izjavio je Bol, ali su ga tada zadesili novi problemi.

 

 

Izgleda će ponovo morati na operaciju, a ako ni sledeće sezone ne zaigra dve i po sezone biće bez utakmice.

Ovo je veliki sunovrat u karijeri za nekada veliku nadu NBA lige. Prvu sezonu u Čikagu Bol je završio sa 13 poena, 5,4 skoka, 5,1 asistencijom i 1,8 ukradenih lopti u 35 utakmica. Tokom karijere zabeležio je 252 NBA nastupa u kojima ima 11,9 poena, 6,2 dodavanja i 5,7 uhvaćenih lopti. Pored Čikaga nastupao je još i za Los Anđeles Lejkerse i Nju Orleans Pelikanse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading