SRAMOTA AMERIKANACA! Ni BRUTALNE partije ne pomažu - Jokić OSTAJE BEZ MVP priznanja?!

Autor:

Sport

16.03.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoker više nije prvi favorit za prestižnu titulu.

SRAMOTA AMERIKANACA! Ni BRUTALNE partije ne pomažu - Jokić OSTAJE BEZ MVP priznanja?!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Nikola Jokić je dve godine uzastopno najkorisniji igrač NBA lige, a delovalo je da će i treći put zaredom stići do MVP priznanja.

Ipak, i pored blistave sezone u kojoj zbog njega Denver ima realne šanse da stigne do šampionskog prstena, Jokić više nije prvi kandidat za laskavu titulu, bar prema kladionicama.

Do pre desetak dana Džoker je bio na ubedljivo prvom mestu u ovoj trci i kvota da će on osvojiti MVP titulu po treći put zaredom bila je 1,22. Jokić nije imao podršku saigrača u poslednje četiri utakmice, Nagetsi su vezali isto toliko poraza, a sve je to iz prikrajka iskoristio Džoel Embid koji je maestralnim igrama stigao u prvi plan kada je MVP trka u pitanju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

 

Filadelfija je upisala šest pobeda, Embid je na svakom meču imao 30+ poena, te je sada on prvi favorit sa kvotom 1,90. Kvota na Jokića je trenutno 2,50!

Do kraja sezone Denver će imati još 13 utakmica, dok će Filadelfija 14 puta na parket. Konačan obračun Jokića i Embida za MVP titulu mogla bi da se desi 28. martau 3.30 posle ponoći kada će Nagetsi dočekati Seventisikserse.

Šta vi mislite, da li će Nikola Jokić stići do treće uzastopne MVP titule u NBA ligi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading