ZVEZDA SE UPLAŠILA LESORA! Šta mu je smešno? Tviter se USIJAO zbog objave čuvenog asa Real Madrida!

Autor:

Sport

16.03.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Post igrača Madriđana podigao buru na popularnoj društvenoj mreži.

ZVEZDA SE UPLAŠILA LESORA! Šta mu je smešno? Tviter se USIJAO zbog objave čuvenog asa Real Madrida!

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor tokom večitog derbija

Crvena zvezda je odlučila da iskoristi sva pravna sredstva koja joj stoje na raspolaganju, kako bi centar Partizana Matijas Lesor bio sankcionisan za ponašanje ne večitom derbiju, a ovaj slučaj prokomentarisao je as Real Madrida Vensan Poare.

Lesorov sunarodnik se oglasio objavom na svom zvaničnom Tviter nalogu, u kojoj je naveo da su crveno-beli "u strahu" od Francuza.

Umirem od smeha, tako znaš da te se plaše - naveo je igrač "kraljevskog kluba".

 

 

Podsetimo da je Lesor bez potrebe nasrnuo na centra kluba sa Malog Kalemegdana Filipa Petruševa, i to u dva navrata, a sva je prilika da ga čeka žestoka sankcija od strane "disciplinaca" AdmiralBet ABA lige.

 

 

Partizan je nadigrao Zvezdu rezultatom 92:81, a već večeras ga čeka gostovanje Efesu u Istanbulu. Ishod tog susreta može biti presudan iz ugla borbe crno-belih za plasman u top 8 Evrolige, a dešavanja iz dvorane "Sinan Erdem" možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading