ŠOK! Devojka Filipa Petruševa SVE OTKRILA: Moram da ĆUTIM I TRPIM i to zbog JEDNOG RAZLOGA!

Autor:

Sport

16.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se ne smiruje i nema naznaka kada će se smiriti.

ŠOK! Devojka Filipa Petruševa SVE OTKRILA: Moram da ĆUTIM I TRPIM i to zbog JEDNOG RAZLOGA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u petom ovosezonskom večitom derbiju (92:81), a meč su, kao po običaju, obeležile stvari koje nemaju veze sa košarkom.

Sukob Matijasa Lesora i Filipa Petruševa nastavio se i van terena, klubovi su ušli u rat saopštenjima, a centar Zvezde bio je u policiji kako bi dao izjavu o celom događaju.

Republika

Foto: Starsport

Sukob Lesora i Petruševa

 

Sada se oglasila i devojka Filipa Petruševa, Tiana Šumaković, koja je na svom Instagram profilu objavila poruku u kojoj je otkrila kroz šta trenutno prolazi.

- Najteža stvar koja mi se trenutno dešava, je što moram da ćutim i trpim što sam u vezi sa profesionalnim sportistom. Iskreno me je briga što mi je inboks pun pretnji jer sam svesna u kakvoj, nažalost. Ono što želim da bar moji "bliski prijatelji" znaju da je Filip u policiju morao da ode po službenoj dužnosti, da apsolutno niko prvi nije provocirao i da se ja njemu divim kako prolazi kako prolazi kroz sve ovo - napisala je ona, pa dodala:

- Žao mi je što se udara na momka od 22 godine koji mrava nije zgazio je ovo previše. Žao mi je što se "udara" na osobu koja je za našu reprezentaciju igrala dok su drugi bili na odmoru, itd. Žao mi je što je glas ološa i šljama našoj zemlji mnogo glasnije od normalnih ljudi.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Tiana Šumaković se oglasila na Instagramu

 

Kako će se ceo ovaj slučaj završiti ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ana

17.03.2023 10:11

Po službenoj dužnosti ?! I ovo mu je prvi put da ga neko pojuri i dogurne ?! Daj mala ne lupaj gluposti ! Dobar , miram momak se onako cinički ne smeje.....kreten