MATIJAS LESOR POSTAVIO NOVI REKORD: Partizanov Francuz šutnuo NEVEROVATAN broj slobodnih bacanja!

Autor:

Sport

13.03.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo svaki napad je bio fauliran.

MATIJAS LESOR POSTAVIO NOVI REKORD: Partizanov Francuz šutnuo NEVEROVATAN broj slobodnih bacanja!

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Hasan Martin

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 92:81, u derbi meču 21. kola AdmiralBet ABA lige, čime su sebi gotovo izvesno rezervisali prvo mesto pred plej-of na Jadranu.

Crno-bele je do pobede predvodio Matijas Lesor, koji je imao gotovo neverovatno statistiku. Francuz je postigao 27 poena, imao je i osam skokova i čak 14 iznuđenih faulova, za indeks korisnosti od 38.

Ipak, ono što posebno upada u oči jeste broj bacanja koje je Lesor izveo - čak 21. Na taj način, Partizanov centar je oborio rekord Luke Božića iz ove sezone, koji je na jednom meču šutnuo 18 slobodnih bacanja, a bio je blizu i da obori istorijski rekord ABA lige.

Naime, do sada je najveći broj pogođenih penala bio 19, tako da su Francuzu falila samo četiri, kako bi postao apsolutni rekorder na Jadranu.

Osim po broju slobodnih bacanja, Francuz se ponovo "istakao" i po svom nesportskom ponašanju, pošto se na kraju meča zaleteo na Filipa Petruševa, a tom prilikom je i udario srpskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading