UŽASNA VEST: Stranac se povredio pred VELIKI DERBI - pauzira mesec dana!

Autor:

Sport

13.03.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će sigurno zaboleti fanove ovog tima.

UŽASNA VEST: Stranac se povredio pred VELIKI DERBI - pauzira mesec dana!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Dajšon Pjer

Košarkaš Fenerbahčea Kanađanin Dajšon Pjer odsustvovaće van terena do četiri nedelje zbog povrede lista, saopštio je turski klub.

Sjajni košarkaš se povredio na utakmici Evrolige, koju je Fener rešio u svoju korist protiv Barselone sa 81:73. Prema prvim prognozama, propustiće ostatak regularnog dela elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi, ali bi trebao da bude spreman za plej-of. Takođe, propustiće derbi turskog prvenstva, u kom će njegov tim gostovati četvrtoplasiranoj Karšijaki.

On je bio jedan od najboljih igrača Fenerbahčea na poslednjih pet utakmica turskog kluba u Evroligi, a posebno se istakao na utakmici u Beogradu, kada je pogodio pet trojki protiv Partizana, i sa 21 poenom bio jedan od najzaslužnijih za bitnu pobedu ekipe koju sa klupe predvodi Dimitris Itudis.

Fenerbahče se inače nalazio u seriji sjajnih rezultata, pošto je upisao šest pobeda u poslednjih sedam mečeva, ali je sigurno da će ih ova povreda sada poremetiti.

Kanadski košarkaš ove sezone ima prosek od 6,3 poena i 3,4 poena po utakmici u najkvalitetnijem klupskom takmičenju.

Kanađanin je proveo četiri godine na koledžu Dejton, zatim je stigao u Evropu, gde je godinu dana proveo u nemačkom Ludvigzburgu, odakle je prešao u Dinamo iz Sasarija.

Na Sardiniji je proveo tri godine, a odatle je prešao u turski tim, za koji nastupa od 2020. godine. Sa Fenerom je 2022. godine osvojio domaće prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading