LESOR IZAZVAO DELIRIJUM U ŠTARK ARENI: Centar Partizana uzeo megafon, pa poveo navijanje pesmom koja je grobare bacila u trans!

Autor:

Sport

03.03.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravna proslava 14. evroligaškog trijumfa "parnog valjka".

LESOR IZAZVAO DELIRIJUM U ŠTARK ARENI: Centar Partizana uzeo megafon, pa poveo navijanje pesmom koja je grobare bacila u trans!

Foto: Starsport

"Vođa grobara" Matijas Lesor

Centar Partizana Matijas Lesor sa deset poena i šest skokova doprineo je pobedi nad Albom (88:74), a Francuz je posle meča napravio pravi šou u Štark areni.

Lesor je otišao pravo u kop gde su smešteni najvatreniji grobari, čije vođe su mu uručile megafon. Francuski as je poveo navijanje stihovima pesme koju pristalice crno-belih prosto obožavaju.

Partizan, i samo Partizan, najbolji je on, on je šampion - "zagrmeo" je Francuz, na oduševljenje brojnih fanova koji su ispunili tribine naše najveće dvorane.

Republika

Foto: Starsport

Lesor napravio "ludnicu" u areni

U izjavi nakon toga bivši igrač Crvene zvezde ujedno je bio i samokritičan i zadovoljan.

- Obožavam ove momente sa navijačima! Ovo nije bila moja najbolja utakmica, ali najvažnije je da je ekipa pronašla način da dođe do pobede. Čeka nas još velikih bitaka na putu do Top 8 - najavio je jedan od najboljih košarkaša kluba iz Humske ove sezone.

Trener "parnog valjka" Željko Obradović apostrofirao je odlično izdanje njegovih izabranika u trećoj četvrtini kao ključ slavlja nad "albatrosima", uz poruku da se ekipa okreće teškom gostovanju u Splitu u sklopu AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading