MORAMO DA SE ISKUPIMO ZA PORAZ: Obradović se oglasio pred ključan meč sa Albom!

Autor:

Sport

01.03.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan je bio strateg crno-belih.

MORAMO DA SE ISKUPIMO ZA PORAZ: Obradović se oglasio pred ključan meč sa Albom!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da njegova ekipa mora neuporedivo bolje da reaguje u odbrani nego u prvoj utakmici sa Albom.

Košarkaši Partizana sutra od 21 sati dočekuju ekipu Albe u okviru 26. kola Evrolige. U prvom ovosezonskom duelu protiv Albe "crno-beli" su u okviru prvog kola Evrolige izgubili u Berlinu sa 100:84.

- Prva utakmica Evrolige je bila baš protiv Albe i još nam je u sećanju koliko smo slabo odigrali, pre svega u odbrani. Osim same važnosti utakmice to bi trebalo da bude dodatni motiv za nas. Da pokažemo da je to bilo loš dan i da sigurno možemo mnogo bolje protiv njih. Odigrali su izvanrednu utakmicu u poslednjem kolu Evrolige. Bez obzira što su poslednji na tabeli, to ništa ne znači, moramo da razmišljamo da imaju kvalitet i zaista mogu veoma dobro da igraju - izjavio je Obradović za klupski sajt.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Istakao je srpski stručnjak da nemački klub ima iskusne igrače i da su popunjeni na svim pozicijama.

- Ritam im daju plejmejkeri koji se menjaju i uvek neko iskoči i odigra veoma dobru utakmicu. Pokriveni su na svim pozicijama, mogu da igraju sa pokretljivim igračima na poziciji pet, a mogu i sa ovim dominantnim igračem od 220cm koji takođe pomaže ekipi. S njim je to druga odbrana i drugi način igre u napadu. Na sve to smo se pripremali i na sve ćemo reagovati neuporedivo bolje nego kod njih u 1. kolu Evrolige - zaključio je Obradović.

Kapiten Partizana Kevin Panter izjavio je da pozicija Albe na tabeli Evrolige nije pokazatelj kakav je to tim.

- Oni će doći spremni da odigraju dobru utakmicu. Njihov učinak na tabeli ne svedoči o tome koliko su dobar tim. Moramo na meč doći spremni za sve što su pripremili. Alba nas je ubedljivo savladala u prvom meču sezone, tako da će nam to sigurno biti dodatna motivacija. U prošlom kolu su pobedili u Beogradu i sada se vraćaju sa željom da ponove taj uspeh. Ponavljam, moramo biti spremni - istakao je Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading