JOKIĆ ĆE BITI PONOSAN: Legenda Denvera zaštitno lice Mundobasketa!

Autor:

Sport

26.02.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo je na programu od 25. avgusta do 10. septembra,

JOKIĆ ĆE BITI PONOSAN: Legenda Denvera zaštitno lice Mundobasketa!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Legendarni američki košarkaš Karmelo Entoni novi je ambasador FIBA za Svetsko prvenstvo u košarci koje se igra ovog leta u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

 

 

- Sa ponosom sam predstavljao SAD na najvećoj svetskoj sceni, a Svetsko prvenstvo je najteže takmičenje u medjunarodnoj košarci. Sve je u pronalaženju savršenog balansa izmedju talenta, individualnih kvaliteta i sjajne hemije. Radujem se što ću biti podrška svim igračima na Svetskom prvenstvu ove godine i što ću slaviti sport na globalnom nivou - izjavio je Entoni.

Mundobasket je na programu od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija ovih dana igra odlučujuće utakmice za plasman na SP.

Karmelo Entoni ima 38 godina, 2003. je na draftu izabran kao treći pik od strane Denver Nagetsa. Pored franšize iz Kolorada nastupao je i za Njujork Nikse, Oklahoma siti Tandere, Hjuston Roketse i Portland. Učesnik NBA ol-stara bio je 10 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading