PEŠIĆ TRLJA RUKE: Srbija jaka kao crna zemlja u odlučujučem meču za plasman na Mundobasket

Autor:

Sport

25.02.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za selektora "orlova".

PEŠIĆ TRLJA RUKE: Srbija jaka kao crna zemlja u odlučujučem meču za plasman na Mundobasket

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i košarkaši Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra poslednji meč kvalifikacija za Mundobasket, protiv Velike Britanije. Da bi se plasirali na Svetsko prvenstvo, "orlovima" je neophodna pobeda u tom duelu, a do nje će doći nešto lakše, pošto su se ekipi priključili neki veoma važni igrači.

U pitanju su Marko Gudurić iz Fenerbahčea, kao i Partizanovi Aleksa Avramović i Uroš Trifunović, odnosno Luka Mitrović, Filip Petrušev i Ognjen Dobrić iz Crvene zvezde, piše "Mozzart sport".

Osim njih, na preliminarnom spisku selektora Svetislava Pešića našli su se još Danilo Anđušić i Nemanja Nedović, ali oni neće nastupiti protiv Britanaca.

Republika

Foto: Starsport

Anđušić i Nedović neće igrati za Srbiju

Sa druge strane, za razliku od meča sa Grčkom, za "orlove" neće igrati Dejan Davidovac i Nikola Milutinov, koji se vraćaju u Rusiju zbog obaveza u VTB ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading