ŠTA SE OVDE DESILO? Navijač SKOČIO na Kampaca, Argentinac se ZAPREPASTIO! Reagovalo i OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin plej prilično je popularan u svojoj zemlji.

ŠTA SE OVDE DESILO? Navijač SKOČIO na Kampaca, Argentinac se ZAPREPASTIO! Reagovalo i OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Navijač skočio na Fakunda Kampaca

Košarkaška reprezentacija Argentine savladala je Kanadu (83:72) u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a centralna figura duela bio je plej Crvene zvezde Fakundo Kampaco.

Kampaco je stigao do dabl-dabl učinka, imao je 13 poena i 11 asistencija kojima je dodao i četiri skoka, te je bio najzaslužniji što su "gaučosi" ostali u trci za Mundobasket.

Koliko je Kampaco cenjen u Argentini videlo se i po završetku utakmice.

Dok je davao izjavu sa utiscima o meču, Fakunda je zaskočio jedan navijač i krenuo da ga grli i ljubi. Kampaco se prvo zaprepastio, a zatim nasmejao, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i sklonilo momka koji je, sva je prilika, bio u ekstazi zbog pobede svoje reprezentacije.

 

 

- Stani, stani, stani... - rekao je Kampaco veselom navijaču koji ga je poljubio pre nego što je reagovalo obezbeđenje, a onda je uz smeh nastavio intervju na parketu.

- Kakav ludak - zaključio je igrač Crvene zvezde, te se na kraju dotakao i meča protiv Dominikanske republike koji je veoma važan za njegovu reprezentaciju.

Vratio je Kampaco nadu Argentincima da mogu do plasmana na Svetsko prvenstvo i oni u svojoj kvalifikacionoj grupi trenutno zauzimaju četvrto mesto sa skorom od osam pobeda i tri poraza. Ipak, i Venecuela i Dominikanska republika imaju isti učinak, pa je za verovati da će ih "gaučosi" prestići i plasirati se na Mundobasket. Argentinci sledeću utakmicu, kao što smo naveli, igraju protiv Dominikanske republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading