NEKA SE SPREMI BAJERN! Kampaco DOMINIRAO i BACAO MAGIJU, Argentina SLAVI svog čarobnjaka!

Autor:

Sport

24.02.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da će biti od velike pomoći Crvenoj zvezdi u finišu Evrolige.

NEKA SE SPREMI BAJERN! Kampaco DOMINIRAO i BACAO MAGIJU, Argentina SLAVI svog čarobnjaka!

Foto: www.profimedia.rs

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco - košarkaški čarobnjak!

Plej Crvene zvezde odigrao je fenomenalnu utakmicu za reprezentaciju Argentine i "gaučose" je odveo do pobede protiv Kanade (83:72) te na korak od plasmana na Mundobasket.

Kampaco je pokazao svo svoje umeće u dresu reprezentacije i poslao poruku minhenskom Bajernu protiv kog će debitovati za Crvenu zvezdu u Evroligi. Odigrao je sjajan meč Fakundo Kampaco, bio je najefikasniji u timu Argentine sa 13 poena, a na to je dodao i 11 asistencija, te četiri skoka. U prvom delu igre posvetio se poenima, u drugom asistencijama, pa je uspeo da stigne do dabl-dabl učinka.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Fakundo Kampaco

 

Uz njega 13 poena postigao je i Brusino, poen manje Delfino, a dvocifreni, sa po deset poena bili su i Delia i Garino.

Kod gostiju istakli su se Tomas Skrab sa 18 poena, a zapaženu ulogu imali su i Fil Skrab i Keni Čeri sa po šest poena manje.

Vratio je Kampaco nadu Argentincima da mogu do plasmana na Svetsko prvenstvo i oni u svojoj kvalifikacionoj grupi trenutno zauzimaju četvrto mesto sa skorom od osam pobeda i tri poraza. Ipak, i Venecuela i Dominikanska republika imaju isti učinak, pa je za verovati da će ih "gaučosi" prestići i plasirati se na Mundobasket. Argentinci sledeću utakmicu igraju protiv Dominikanske republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading