NIKO NEĆE U PAO! Radonjić DIGAO SIDRO, menja ga TOTALNI ANONIMUS!

Autor:

Sport

21.02.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od zvučnih imena, bar do kraja sezone.

NIKO NEĆE U PAO! Radonjić DIGAO SIDRO, menja ga TOTALNI ANONIMUS!

Foto: Starsport

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić

Velika prašina podigla se oko odlaska Dejana Radonjića iz Panatinaikosa.

Na kraju su nekadašnji trener Zvezde i atinski velikan našli zajednički jezik, te su se uz pomoć Miška Ražnatovića dogovorili oko dinamike isplate, a sada je poznato i ko će Radonjića zameniti na klupi Panatinaikosa.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

 

Poceko je odbio da dođe u ovom trenutku, pa su se iz uprave odlučili na alternativna rešenja. Panatinaikos će do krja sezone kao privremeno rešenje na klupi predvoditi domaći stručnjak Kristos Serelis. On je anonimus u evropskoj košarci, a dolazi iz prvoligaša Lavrija koji je vodio od početka sezone i biće mu ovo povratak u tabor atinskog velikana.

U drugoj polovini prošle sezone je takođe napustio Lavrio i to posle osam godina kako bi pomogao Jorgosu Vovorasu koji je preuzeo Panatinaikos od Dimitrisa Priftisa.

Ipak, on će se zadržati u Atini samo do kraja sezone kada će neko od renomiranih evropskih stručnjaka preuzeti klub. U opticaju su Pablo Laso, Šarunas Jasikevičijus, Ćavi Paskval i Velimir Perasović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading