RADONJIĆ RAZOČARAO SRBIJU, PA PORUČIO: Rekao sam im da to ne URADE!

Autor:

Sport

11.02.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" i "delije" su zajedno tugovali nakon poraza velikana iz Atine.

RADONJIĆ RAZOČARAO SRBIJU, PA PORUČIO: Rekao sam im da to ne URADE!

Foto: Starsport

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić

U petak su maltene svi rezultati Evrolige išli na ruku Partizanu i Crvenoj zvezdi, a jedini koji su uspeli sve da uprskaju bili su Dejan Radonjić i njegov Panatinaikos.

Grčki velikan je posle ogromne drame izgubio u OAKA areni od Valensije sa 92:91 i tako otežao potez večitima iz Beograda.

Španski klub je do pobede došao trojkom u poslednjoj sekundi Krisa Džonsa, a trener Dejan Radonjić je novinarima otkrio kakav je bio plan Panatinaikosa u branjenju poslednjeg napada.

- Rekao sam da ne prave faul, tražio sam da igraju odbranu i preuzmu igrače. Uvek će se diskutovati da li je to dobra odluka, a u ovim okolnosti kada Paris Li igra 40 minuta, ima 4 lične greške, kada Bejkon nije u idealnom stanju ja sam odlučio da branimo ovako i na žalost pogodili su - rekao je Radonjić.

Panatinaikos se ovim porazom oprostio od borbe za plasman u TOP 8, dok je Valensija upisala veoma važnu pobedu koja joj daje dobre šanse da se nađe u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Strasno

11.02.2023 13:32

Kako su ,,GLUPI" ovi iz PAO