NEMA NAZAD! Radonjić DOBIJA OTKAZ, ali može da OTVORI ŠAMPANJAC!

Autor:

Sport

20.02.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova avantura u Grčkoj blizu je kraja.

NEMA NAZAD! Radonjić DOBIJA OTKAZ, ali može da OTVORI ŠAMPANJAC!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Posle niza katastrofalnih rezultata, te eliminacije u polufinalu Kupa Grčke od Olimpijakosa (81:65), Dejan Radonjić na pragu je otkaza iz Panatinaikosa.

Nekoliko renomiranih košarkaških portala prenelo je informaciju da je Radonjiću spremljen otkaz, te da će se grčki velikan odreći ogromnog novca (1.200.000 evra) samo da crnogorskom stručnjaku vidi leđa.

 

 

Panatinaikos je uložio ogorman novac u tim ove sezone, doveli su Parisa Lija, Dvejna Bejkona, Mateuša Ponitku, Meta Tomasa, Endrjua Endrjuza, Nejta Voltersa i mnoga druga respektabilna imena evropske košarke, ali Radonjić nije mogao da ih kontroliše, te je rezultat izostao.

Kap koja je prelila čašu desila se na pomenutom meču polufinala Kupa Grčke protiv Olimpijakosa kada je Dvejn Bejkon otkazao poslušnost Radonjiću, te odbio da uđe u igru.

Zbog svega ovoga grčki mediji tvrde da će gazda atinskog velikana Dimitrios Janakopulos pristati da isplati Radonjiću sve što u ugovoru stoji, pa će nekadašnji trener Zvezde posle otkaza moći da ohladi šampanjac.

Podsetimo, Radonjić je stigao u PAO krajem juna prošle godine, a osim eliminacije u polufinalu Kupa, atinski velikan pod njegovim vođstvom u Evroligi trenutno zauzima 16. poziciju, dok je u šampionatu Grčke drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading