ŠOU U SOLT LEJK SITIJU: Lilard potukao rekordera Indijane u brzom šutiranju trojki, Meklang dominantno zakucavao! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između subote i nedelje nastavljen je Ol-star vikend u Solt Lejk Sitiju.

ŠOU U SOLT LEJK SITIJU: Lilard potukao rekordera Indijane u brzom šutiranju trojki, Meklang dominantno zakucavao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

As Portlanda Demijan Lilard

Trijumf u brzom šutiranju trojki odneo je as Portalnda Demijan Lilard, dok je apsolutno dominantna zakucavanja prikazao Mek Meklang.

Lilard je do pobede stigao zahvaljujući učinku od 26 poena u finalu, ispred tandema Indijane Hild/Halibarton. Ipak, ostaće upamćen Halibartonov domet u polufinalu, koji se upisao 31 poen, čime je izjednačio rekord Stefa Karija, ukoliko računamo ovakav format takmičenja.

 

 

Sa svojih 188 centimetara visine Mek Meklang je uspeo da počisti konkurenciju u sastavu Kej Džejm Martin (Hjuston), Trej Marfi Treći (Nju Orleans), Džeriko Sims (Njujork). Čak 15 centimetra viši Marfi u finalu je bio poput statiste, i sam zapanjen odrazom i idejom rivala.

O Meklangovoj dominaciji svedoče i ocene žirija (Meloun, Vilkins, Kroford, Majner, Lesli), budući da je polufinale okončao sa 99,8 poena, dok je u samoj završnici stigao do maksimalnih 100!

Centralni događaj Ol-star vikenda na programu je naredne noći od 1:30, snage će odmeriti timovi Lebrona Džejmsa i Janisa Adetekumboa, a ulogu startera u ekipi "kralja" imaće i srpski centar Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading