SJAJNO FINALE U ČAIRU: Mega osvojila Kup!

Autor:

Sport

18.02.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda u borbi za pehar.

SJAJNO FINALE U ČAIRU: Mega osvojila Kup!

Foto: KSS

Pioniri Mege posle osvajanja Mini kupa

Pionirska ekipa Mege zasluženo je osvojila Mini kup Srbije, pošto je u finalu u dvorani Čair, pred nekoliko stotina gledalaca, pobedila Partizan rezultatom 94:76.

Mega je bolje otvorila utakmicu i povela 7:1, ali je Partizan napravio seriju 12:0 i u petom minutu poveo 13:7. Vratila se Mega brzo u pravi ritam i na prvu pauzu otišla sa 23:20.

Smenjivale se su ekipe u maloj prednosti i na početku druge deonice, pogađao je Bojović za crno-bele, bilo je i lepih poteza... Mega je posle dve uzastopne trojke Danilovića i jedne Karalića stigla do dvocifrene prednosti u 16. minutu (41:31). Uzvratio je Veković, ali je Mega i dalje kontrolisala igru, a Karalić je novom trojkom podigao na "plus 15" (50:35), koliko je bilo i na poluvremenu.

Nastavljena je dominacija Mege i na startu treće deonice, posle tri minuta igre bilo je 58:40, pogađali su sjajni Danilović i Karalić. Vortić i Mirković su kreirali mini seriju 6:0 i smanjili na 48:60. Održavala je Mega sve vreme dvocifreni višak, ali su pioniri Partizana konstantno pretili, a na poslednji odmor otišlo se pri rezultatu 69:57 za Megu.

U istom ritmu je krenula i četvrta četvrtina. Mega je posle dva minuta podigla na velikih 77:59, a kada je na tri i po minuta pre kraja raspoloženi Danilović pogodio novu trojku za 82:65 pitanje pobednika je bilo rešeno.

Najzaslužniji za pobedu Mege bio je Danilović sa 24 poena, a osim njega su veoma raspoloženi bili i Karalić koji je ubacio 21 i Stiković sa 20. Uz njih trojicu je dvocifren bio i Radonjić koji je postigao deset poena.

Na drugoj strani su Mijailović i Miković imali po 16 poena, Veković je dodao 15, a Bojović 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading