KOŠARKAŠKI ZLOČIN: Nova vrhunska nepravda Evrolige prema Zvezdi!

Autor:

Sport

15.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As crveno-belih rešio da podigne glas nakon čudnog poteza elitnog takmičenja.

KOŠARKAŠKI ZLOČIN: Nova vrhunska nepravda Evrolige prema Zvezdi!

Foto: Starsport

Branko Lazić sa saigračima iz KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde Džon Holand žestoko je kritikovao odluku Evrolige da među kandidate za najbolje defanzivce sezone ne uvrsti njegove saigrače - Branka Lazića i Stefana Lazarevića.

Evroligo, ako Lazić i Lazarević nisu kandidati za nagradu najboljeg defanzivca godine onda ne znate ništa o košarci - naveo je Amerikanac na društvenim mrežama.

Podsećamo u izboru Evrolige, trenutnih pet kandidata za ovu nagradu su Rodrig Buboa (Anadolu Efes), Kevarijus Hejs (Žalgiris), Alesandro Pajola (Virtus Bolonja), Valter Tavares (Real Madrid), Tomas Vokap (Olimpijakos) i Nikola Kalinić (Barselona).

Ovo je još jedan u nizu negativnih poteza elitnog takmičenja prema klubu sa Malog Kalemegdana, nakon izrečene zabrane licenciranja pojačanja, usled koje Argentinac Fakundo Kampaco nije u prilici da zaigra do marta.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Holand se ne nalazi na spisku učesnika za Kup Radivoja Koraća, zbog prevelikog broja stranaca, a Zvezda pohod na "Žućkovu levicu" kreće u četvrtak protiv čačanskog Borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading