TEMA KOJU SU SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKALI: Nebojša Čović govorio o POREZU!

Autor:

Sport

14.02.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi imamo eksel tabele, neka ih i drugi naprave."

TEMA KOJU SU SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKALI: Nebojša Čović govorio o POREZU!

Foto: Starsport

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, obratio se javnosti povodom Kupa Radivoja Koraća. Prvi čovek ekipe sa Malog Kalemegdana osvrnuo se i na plaćanje poreza.

Republika

Foto: printscreen

Nebojša Čović

- Nisam uzeo PDV iz decembra 2022. godine, tako da je dug za porez oko milion evra, tako da nije predsednik Vučić mnogo pogrešio. Ja priznajem grešku, ali nije bila namera da polemišem, ocenjujem. Vrlo smo zahvalni državi i predsedniku Aleksandru Vučiću. Njegov pristup, kada je sport u pitanju, veoma dobar. Svi savezi su pokriveni, po pitanju poreza moramo da budemo svi uravnoteženi. Naš dug za porez se odnosi na PDV. Nemate bolji kredit od osam miliona evra duga za porez - rekao je Ćović, a onda nastavio:

- U 2022. godine mi smo za porez platiti 103 miliona dinara. Mi imamo eksel tabele, neka ih i drugi naprave. Bez pomoći države mi ne bi mogli da funkcionišemo, samo što mi jedini imamo hrabrosti da to i kažemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading