SKANDAL U NBA LIGI: Bivši Jokićev saigrač UDARIO na zvezdu Denvera!

Autor:

Sport

14.02.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da se nisu razišli u najboljim odnosima.

SKANDAL U NBA LIGI: Bivši Jokićev saigrač UDARIO na zvezdu Denvera!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Bouns Hajland, nekadašnji bek Denver Nagetsa, trejdovan je pred kraj prelaznog roka u Los Anđeles Kliperse, čime je okončana njegova epizoda u ekipi iz Kolorada.

Hajland je dugo bio na izlaznim vratima, spominjalo se da je razlog u njegovoj nedisciplini, kao i o neslaganju sa pojedinim saigračima, a čini se da je to bilo tačno, makar kada se pogleda njegova poslednja izjava.

- Bilo je sjajno iskustvo igrati sa Džokerom. Ovde (u Klipersima) su dva momka koji su fenomenalni talenti, a tamo je jedan momak sa fenomenalnim talentom - rekao je Hajland, koji očigledno namerno nije pomenuo Džamala Mareja, pa je jasno da su ova dvojica košarkaša bila u sukobu.

Zatim je pričao i o svojim novim saigračima u Klipersima, koje je uporedio sa Nikolom Jokićem.

- Znate oni su drugačiji talenti. Džoker je dodavač i radi sve. Imam osećaj da Pol Džordž radi istu stvar. Međutim drugačiji je stil. Njih trojica su sjajni skoreri, a Džoker je dodavač. Ako on mora da pogodi, on pogodi. Biće sjajno iskustvo ovde sa dva takva talenta i bilo je sjajno iskustvo tamo sa talentom kao što je Džoker.

Foto: Tanjug/AP

Bouns Hajland u dresu Denver Nagetsa

Za kraj, dodao je i da se oseća da nikada nije dobio pravu šansu u ekipi iz Kolorada


- Osećam da nikad nisam dobio priliku da pokažem svoje plejmejkerske mogućnosti i da igram više kao plej. Mogao sam da pokažem da sam više od običnog košgetera. Ja sam plej i mogu da igram tu poziciju na visokom nivou - zaključio je Hajlend.

Denver i Los Anđeles bi vrlo lako mogli da se sastanu u nekoj fazi doigravanja ove sezone u NBA ligi, pa će to biti odlična šansa mladom košarkašu da se dokaže, ali i Denveru da pokaže da nisu bez razloga pustili Hajlanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading