JOKIĆ NEĆE BITI SREĆAN: Sprema se TREJD, jedan od najboljih napušta Denver (FOTO)

Autor:

Sport

31.01.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draftovan je prošle sezone kao 26. pik, a pošto je Džamal Marej bio povređen dobio je ozbiljnu minutažu, ubrzo je postao miljenik navijača.

JOKIĆ NEĆE BITI SREĆAN: Sprema se TREJD, jedan od najboljih napušta Denver (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Kako prenose NBA insajderi Denver je spreman na trejd! Naime, navodi se da bi mladi plejmejker Bouns Hajland mogao da napusti ekipu i ode u Minesotu kojoj očajnički trebaju igrači koji bi mogli da poprave organizaciju igre. Sa druge strane Nagetsi bi za njega navodno dobili pika prve runde drafta.

 

Neočekivano, ali Denver spreman da ga se odrekne u zamenu za pika prve runde iako je mladi Hajland dugo bio prvo rešenje na poziciji plejmejkera! Draftovan je prošle sezone kao 26. pik, a pošto je Džamal Marej bio povređen dobio je ozbiljnu minutažu, ubrzo je postao miljenik navijača.

 

Bouns Hajland je prošle sezone prosečno beležio 10,1 poen uz 2,8 asistencija i 2,7 skokova po meču, ove takmičarske godine su mu brojke još bolje jer postiže 12,1 poen uz 3 asistencije po utakmici, iako se Marej vratio na teren.

To je možda i razlog zašto su spremni na trejd, jer smatraju da su sa Marejom i Išom Smitom pokriveni na poziciji pleja, pa žele neka pojačanja na drugim pozicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko

31.01.2023 10:31

Ja mislio da odlazi Marej ili Porter jr. Ovo je nova glupost uprave Denvera.