SPREMA SE NAPAD NA TITULU: Legenda NBA lige stiže pred plej-of!

Autor:

Sport

14.02.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će znatno povećati šanse ekipe u doigravanju.

SPREMA SE NAPAD NA TITULU: Legenda NBA lige stiže pred plej-of!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić

Lamarkus Oldridž, jedan od najboljih visokih igrača u ligi u prošloj deceniji, trenira sa ekipom Dalas Maveriksima, koji i dalje traže igrače sa kojima će popuniti roster pred start plej-ofa u NBA ligi.

Kako javlja Adrijan Vojnarovski, najbolje obavešteni izvor u Americi, Oldridž će u utorak odraditi trening sa Mavsima, koji će nakon toga odlučiti da li će potpisati sjajnog krilnog centra i dati mu šansu da stigne do titule u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Oldridž je do sada u karijeri nastupao za samo tri tima. Prvo je bio u Portlandu devet sezona, da bi zatim usledio prelazak u San Antonio, gde je bio narednih šest godina. Za kra, prošlu sezonu je proveo u Bruklin Netsima.

Foto: Tanjug/AP

Lamarkus Oldridž u dresu San Antonija

U ekipi Bruklina je u proseku beležio 13 poena na ukupno 47 odigranih mečeva, ali je pred kraj lige izgubio mesto u ekipi, pa je mečeve u doigravanju uglavnom gledao sa kraja klupe.

Videćemo da li će mu Dalas dati novu šansu da u 38. godini života stigne do prvog šampionskog prstena u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading