"DELIJE" U TRANSU: Zvezdi stiže VELIKO POJAČANJE pred Makabi!

Autor:

Sport

07.02.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači tima sa Malog Kalemegdana dugo su čekali na njegov povratak.

"DELIJE" U TRANSU: Zvezdi stiže VELIKO POJAČANJE pred Makabi!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Hasan Martin

Čekanju je došao kraj - Hasan Martin ponovo će se naći na parketu.

Bilo je glasina da će Martin zaigrati i u utakmici protiv Igokee ali trener crveno-belih Duško Ivanović nije hteo da ga forsira pred jako važan evroligaški duel protiv Makabija.

Centar crveno belih je od decembra van parketa kada je zadobio povredu levog kolena nakon čega je i Duško Ivanović potvrdio da je Martinu neophodan oporavak i da se duže vreme neće naći na parketu. 

Foto: Starsport

 

Može se reći da je ovo odlična vest i dobro pojačanje za crveno-bele s obzirom da najveće zvezdino pojačanje Fakundo Kampaco još uvek ne može da zaigra u evroligaškim utakmicama.

Hasan Martin je odigrao trinaest mečeva ove sezone u Evroligi sa prosekom od 5,5 poena i 3,5 skokova. Što se tiče ABA lige statistika je slična, postiže 5.3 poena, uz 3,6 skokova na deset odigranih utakmica. 

Amerikanac je prošlog leta napustio Olimpijakos i  potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom

Crveno beli sutra putuju u Tel Aviv gde će u četvrtak pokušati da stanu na put Makabiju i time zaustave niz poraza iz prethodnih evroligaških utakmica. Makabi se trenutno nalazi na prvom mestu u domaćoj ligi sa skorom 13-3, dok je Hapoel posle tri uzastopna trijumfa doživeo prvi neuspeh, pa je trenutno na polovičnom skoru 8-8. Najbolji igrač utakmice došao je iz redova Ber Ševe, a to je Ahmed Kalil koji je meč završio sa 17 poena.

Duel između Makabija i Crvene Zvezde na programu je u četvrtak 9. februara od 20:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading