GLUMCI OTKRILI KAKO SU SNIMALI FILM "USEKOVANJE": Šmrkali, jeli i smejali se do suza

Autor:

Zabava

07.02.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi dugometražni igrani film Siniše Cvetića premijerno će biti prikazan večeras u beogradskoj MTS dvorani, kada će se publika upoznati s tajnama jedne prosečne srpske porodice.

GLUMCI OTKRILI KAKO SU SNIMALI FILM "USEKOVANJE": Šmrkali, jeli i smejali se do suza

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Tokom obeležavanja krsne slave Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja na površinu isplivavaju tajne - roditelji od sina Jovana kriju da se razvode, a Jovan od njih da se drogira. Kako je bilo snimati ovakve scene, otkriva Anita Ognjanović.

- Malo mi nije bilo dobro od šmrkanja onog C vitamina... Mnogo sam jela u filmu jer moja junakinja Ana stalno jede, tako da mi je bilo muka od sedam ujutru da jedem onu slavsku trpezu. Mnogo smo se smejali. Kad Vahid Džanković i Zlatan Vidović dođu na set, prvo pola sata vrištim od smeha i tek onda mogu da nastavim sa snimanjem - otkriva mlada glumica.

Republika

Foto: Foto Košutnjak film

 

S druge strane, Pavle Mensur priznao je da je razumeo junaka Jovana jer se i on vrlo često osećao kao crna ovca u porodici.

- Tako se osećaju mnogi mladi danas. Ključno je da se uspostavi kvalitetna, zrela i profesionalna energija među glumačkom ekipom jer glumimo porodicu, a moji roditelji u ovom filmu su fenomenalni i igraju ih Bojan Žirović i Aleksandra Balmazović - istakao je Mensur uoči premijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading