MARKO MOLIO PO SELU DA MU DAJU PARE! Novi detalji zločina kod Paraćina: Sve se desilo zbog novca?!

Autor:

Hronika

07.02.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko P. (23) i njegova sestra Milica P.(27) uhapšeni su pod sumnjom da su ubili maćehu Marinu M.(50), a potom napali svog oca.

MARKO MOLIO PO SELU DA MU DAJU PARE! Novi detalji zločina kod Paraćina: Sve se desilo zbog novca?!

Foto: Privatna arhiva

Ubistvo i pokuša ubistva dogodio se u nedelju uveče u mestu Trešnjevica kod Paraćina.

Kako nezvanično saznaje Informer, Marko P. je prošlog petka od rođaka tražio da mu pozajmi novac. 

- Bio je kod njega i tražio mu da mu pozajmi 1.000 dinara. Ovaj čovek nije imao, ali je on kako sam razumeo, baš insistirao da mu da novac navodeći da mu treba za hleb. Objašnjavao mu je da je kupovao lekove... i na kraju je Marko otišao bez novca. Nakon svega ovoga kaže da je i on sada uplašen, mogao je i njega da napadne za novac, jer svi verujemo da je motiv ovog užasa samo novac - kaže izvor ovog portala.

Foto: Privatna arhiva

Marko P. i Milica P.

Marka i Milicu je komšiluk izbegavao i nisu imali lepo mišljenje o njima.

Prema nekoj priči Miloš se sa njihovom majkom, navodno upoznao dok je izdržavao kaznu zatvora za ubistvo koje je počinio. Živeli su neko vreme zajedno, a onda ih je ona ostavila. Deca su bila mala, Marina je zapravo bila ta koja je pomagala Miloš da odgaji decu. Bilo nam je neverovatno da nakon svega što je ta žena uradila za njih da su joj ovako vratili - priča sagovornik. 

Sumnja se da je Marko prvo otišao u Marininu kuću. Verovatno je od nje tražio novac, ali pošto mu, kako se veruje nije dala on je sve ispreturao, a potom je zaklao. Njeno telo nađeno je na spratu kuće. Ko zna koliko je jadnu ženu mučio, navodi Informerov sagovornik.

Posle ubistva, Marko je otišao u svoju kuću, a potom je napao oca.

Sumnja se da su se njih dvojica posvađali a potom i potukli. U jednomtrenutku Marko je uzeo nož i počeo da bode oca, u tome mu je kako se sumnja pomogla sestra koja inače, kako kažu komšije ima neko psihičko oboljenje. On ga je držala dok ga je Marko udarao nekom šipkom i ubadao nožem - objasnio je izvor upoznat sa slučajem. 

I Miloš ubio čoveka!

Kako su komšije i stanovnici ovog malog mesta rekli, svi su bili u strahu od brata i sestre. Kako navode, koristili su drogu i često su bili agresivni.

Stalno su pravili probleme u selu, krali su i otimali šta su stigli. Napadali su svakoga ko je pokušao da ih zaustavi - priča komšija i dodaje da je i Miloš u mladosti bio problematičan:

Bio je na robiji deset godina jer je u mladosti ubio jednog taksistu. Posle se smirio, oženio i dobio Milicu i Marka. Sve je bilo u redu dok ga žena nije ostavila, posle toga ništa nije mogao da uradi da obuzda decu. Marko je kao dečak bio dobro dete, ali sestra ga je uništila, uvukla u narkomaniju i eto šta je uradio - kazao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading