VELIKO PRIZNANJE ZA DENVER: Majk Meloun trener na Ol Star utakmici!

Autor:

Sport

02.02.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni trener Denvera će po drugi put u karijeri imati čast da vodi tim na ovom događaju.

VELIKO PRIZNANJE ZA DENVER: Majk Meloun trener na Ol Star utakmici!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majk Meloun

Trener Denvera Majk Meloun predvodiće tim Lebrona Džejmsa na Ol Star utakmici u Solt Lejk Sitiju, saopštila je danas NBA liga.

Kao i do sada, mesto trenera su zaslužila dvojica stručnjaka čije se ekipe nalaze na vrhu Zapadne, odnosno Istočne konferencije, pa je sada ta čast pripala trenerima Denver Nagetsa, odnosno Boston Seltiksa.

Denver ima skor od 35 pobeda i 16 poraza, čime su zaslužili prvo mesto na tabeli, pa ćemo na Ol Star meču gledati Majka Melouna.

Osim Lebrona Džejmsa, sa Zapadne konferencije su mesto u startnim postavama zaslužili i Nikola Jokić, Zajon Vilijamson, Stef Kari, odnosno Luka Dončić.

Melounu ovo neće biti prvi put da predvodi jednu ekipu na Ol Star utakmici, pošto je trener Denvera je 2009. godine takođe bio trener ekipe u kojoj je igrao Džejms.

Na suprtonoj strani će se naći trener Bostona Džo Mazula, a sa njim će sa Istoka učestvovati i Janis Adetokumpo, Džejson Tejtum, Kevin Durent, Kajri Irving, kao i Donovan Mičel. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading