HITNO SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA! Zvezda se POŽALILA Evroligi zbog BESTIDNOG ponašanja Litvanaca!

Autor:

Sport

19.01.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ovo nisu mogli da prećute.

HITNO SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA! Zvezda se POŽALILA Evroligi zbog BESTIDNOG ponašanja Litvanaca!

Foto: Starsport

Hasan Martin

Evroligaški duel Žalgiris - Crvena zvezda imao je burnu uvertiru, a sramotno ponašanje Litvanaca zaokruženo je zahtevom da elitno takmičenje suspenduje centra Hasana Martina.

Tim povodom oglasili su se crveno-beli koji su nas obavestili da su već zvanično reagovali, a njihovo kraće saopštenje prenosimo u celosti.

- Samo da Vas informišem da je KK Crvena zvezda poslao dopis nadležnima oko najnovijih događaja u Evroligi i protestovao zbog “targetiranja” našeg igrača i američkog državljanina Hasana Martina od strane litvanskog portala "Basket News" - poručili su nam iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo da je Martin burno reagovao na pisanje pomenutog medija, iznerviran činjenicom da mu smeta kampanja "#FreeFacu" koja poziva Evroligu da preinači odluku o zabrani registracije igrača kako bi Fakundo Kampaco dobio priliku da zaigra pre 28. februara.

Crveno-beli gostuju na Baltiku u petak od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading