TRENER GOLDEN STEJTA OPČINJEN JOKIĆEM: Nikola pomera granice, osvojiće šampionski prsten

Autor: Tanjug

Sport

16.01.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđa Džokeru podizanje pehara prvaka NBA lige.

TRENER GOLDEN STEJTA OPČINJEN JOKIĆEM: Nikola pomera granice, osvojiće šampionski prsten

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Pomoćni trener košarkaša Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević, uveren je da će centar Denver Nagetsa i srpski reprezentativac Nikola Jokić u nekom trenutku svoje karijere sigurno da osvoji šampionski prsten NBA lige.

Milojević je trenirao Jokića u Megi na početku karijere.

- Stvarno ne znam dokle Jokić može da igra sve bolje. Uvek pomislim kako ne može bolje i da bi bilo lepo da ponovi prethodnu sezonu, ali on pomera granice. Samo neka bude zdrav i oboriće još mnogo rekorda. Želim mu da osvoji titulu, a mislim da će to i uraditi. To je ono što izdvaja igrače ovde. Oni sa trofejima ipak imaju malo veću težinu - rekao je Milojević za RTS.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Jokić je dvostruki uzastopni MVP u regularnom delu sezone u NBA ligi. Denver se trenutno nalazi na prvom mestu Zapadne konferencije NBA lige sa 30 pobeda i 13 poraza.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading