SJAJNE VESTI: Vladimir Štimac blizu POVRATKA!

Autor:

Sport

13.01.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar blizu potpisa za crveno-bele.

SJAJNE VESTI: Vladimir Štimac blizu POVRATKA!

Foto: Starsport

Vladimir Štimac, srpski košarkaški centar, mogao bi da se posle godinu i po dana vrati u evropsku košarku.

Nekadašnji centar reprezentacije Srbije i brojnih klubova u Evropi, nalazi se na listi želja Dragana Šakote, koji trenutno sa klupe predvodi ekipu Ređo Emilije.

Italijanski mediji prenose da Šakota želi da pojača ekipu pred nastavak sezone, a osim iskusnog srpskog centra, na listi potencijalnih želja se nalazi i Džulijan Gembl, nekadašnji košarkaš Virtusa.

Foto: Starsport

Vladimir Štimac u dresu Crvene zvezde

Štimac i Šakota bi mogli da obnove saradnju iz Crvene zvezde, gde su zajedno radili pre nego što je pandemija virusa korona prekinula takmičarsku 2019/20. Tada je srpski centar došao u Zvezdu baš kao želja ovog trenera, a vrlo brzo je postao lider te ekipe.

Lista ekipa za koje je Štimac nastupao je poprilično dugačka, a osim Crvene zvezde, igrao je između ostalog i za Bajern Minhen, Bešiktaš, Efes, Fener, Malagu, Banvit...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Filip

14.01.2023 00:20

E Sakota Ima da se usreci