DŽORDAN LOJD PONOVO U ZVEZDI? Amerikanac ZAGOLICAO MAŠTU navijačima crveno-belih!

Autor:

Sport

12.01.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak koji bi bio pun pogodak.

DŽORDAN LOJD PONOVO U ZVEZDI? Amerikanac ZAGOLICAO MAŠTU navijačima crveno-belih!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Monako sa 92:68 u meču 19. kola Evrolige, u meču u kom su dominirali svih 40 minuta protiv jakog protivnika.

Monako je na ovom meču bio lišen pomoći Džordana Lojda, nekadašnjeg igrača crveno-belih, koji je propustio meč zbog povrede. Upravo je Lojd posle meča pričao za beogradske medije.

- Kao što sam rekao, volim navijače, poštujem ih, volim grad… Srećan sam u Monaku, a kao što sam rekao, Zvezda ima posebno mesto u mom srcu - rekao je Lojd.

Izjavio je i da mu je ovo bilo jedno od najlepših, ako ne i najlepše mesto za igrati.

- Bilo je sjajno, ovo je je jedna od, ako ne i najbolje mesto za igrati. Bilo mi je teško što nisam mogao da pomognem ekipi, ali uvek je lepo dođi pred ove navijače, uvek me lepo dočekaju i zahvalan sam na tome - dodaje američki košarkaš.

Foto: Starsport

Džordan Lojd u dresu Crvene zvezde

I dalje ne zna koliko će odsustvovati zbog povrede.

- Ne znam, ali uskoro… u decembru sam imao problema sa nosom, pa potom problem sa ramenom… Nadam se da ću zaigrati u sledećoj evroligaškoj utakmici - objasnio je Lojd.

Pričao je i o aktuelnom timu Zvezde, za koji ima samo reči hvale.

- Sjajan su tim, igraju jako, dobro, pogotovo pred domaćom publikom. Svi se bore za top osam, ne vidim zašto ne bi i Zvezda. Imaju sjajnu ekipu, plus sa Kampaco kada se vrati, biće još jači - istakao je Lojd koji nije želeo da komentariše situaciju u vezi sa Argentincem.

- Ne bih da pričam o tome, nadam se da će se sve srediti - zaključio je Amerikanac.

Posle 19 odigeanih mečeva, Zvezda ima skor od deset pobeda i devet poraza, dok je Monako na dve pobede više, odnosno dva poraza manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading