ZVEZDA JE RASADNIK SRPSKIH IGRAČA! Đurović oduševljen Petruševim: Ataman se sada grize za jezik - Saša Obradović je ONAJ PRAVI!

Autor:

Sport

13.01.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u četvrtak veče na ubedljiv način sa 92:68 ekipu Monaka u okviru 19. kola regularnog dela Evrolige.

ZVEZDA JE RASADNIK SRPSKIH IGRAČA! Đurović oduševljen Petruševim: Ataman se sada grize za jezik - Saša Obradović je ONAJ PRAVI!

Foto: Starsport/Ilustracija

Vlade Đurović i Saša Obradović

Duel u dvorani "Aleksandar Nikolić" pored odličnog izdanja srpskog i regionalnog šampiona obeležio je i strateg Monaka, naš proslavljeni reprezentativac a danas trener, Saša Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Saša Obradović ljubi grb Zvezde

On je pre početka meča u Pioniru pozdravljen od strane "delija", na šta im je Obradović uzvratio! Pogođen emocijama, kleknuo je na sred terena i poljubio grb Zvezde.

U izjavi za naš portal, proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović, osvrnuo se na šampionsku formu Zvezde kao i gest Saše Obradovića, njegovog kolege i dobrog prijatelja:

- Zvezda je juče bila fenomenalna, šteta što Vildoza nije igrao i protiv Real Madrida. Oni ima veliki broj srpskih igrača, to je za respekt. Marković počne posao, kasnije se nadovežu Lazić, Nedović, Petrušev. Oni imaju osam srpskih igrača! To nema niko u Evroligi sada - započeo je razgovor Đurović, a zatim nastavio:

- Kompletna Zvezda sa Kampacom može da pobedi sve, Evropa se uplašila od crveno-belih. Tu je i Ivanović, ali povrede njega i Vildose, kao i Bentila odnosno Martina veliki su problem. Daleko je mart kada će Kampaco zaigrati, ali kompletni mogu mnogo i svakog da pobede.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Pohvalio je rad Duška Ivanovića, a za Petruševa ima sami reči hvale:

- Svaka čast treneru Ivanoviću kako vodi tim, a Petrušev je fenomenalan. Igra sezonu života, Ataman se sada grize za jezik. Petrušev sve radi, lupa banane, šutira za tri. Oduševljava me, kao i ceo tim Zvezde. Oni protiv Reala nisu zaslužili poraz od rezlike. Međutim, teško je igrati protiv Tvaresa i takvog Reala koji je odigrao meč kakav se ne pamti u Pioniru. Čak ni Jokić ne bi mogao da radi to što radi to što radi Tavares u Evropi, mada teško da bi on mogao u NBA da igra na takav način. Taj raspon ruku, ta viina, to je venerovatno!

Đurović se zatim osvrnuo i na rad Saše Obradovića, sadašnjeg trenera Monaka i bivšeg trenera i igrača Zvezde: 

- Dobro on se nije baš najbolje rastao sa Zvezdom, šta da se radi. Ja sam Sašu prvog ubacio u tim kao juniora. On je bio odličan igrač, a sada je i dobar trener. Promenio je veliki broj klubova, sakupio je iskustvo, ima stav i oštar je. Nije mu lako sa Džejmsom, ali neke stvari moraju da se trpe - istakao je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading