DUŠKOVU ČETU NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Jeretin oduševljen igrama Zvezde u Evroligi!

Autor:

Sport

14.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se sad plaše crveno-belih. Uspeo je od tima koji je bio praktično pri dnu tabele da napravi konkurenta za plej-of, a možda čak i fajnal-for, poručio je Jeretin za Republiku. Kada Kampaco bude mogao da igra, biće to kao šlag na tortu, rekao je popularni Jera

DUŠKOVU ČETU NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Jeretin oduševljen igrama Zvezde u Evroligi!

Foto: Starsport

Goran Jeretin

Košarkaši Crvene zvezde od dolaska Duška Ivanovića samo nižu pobede u Evroligi! Snagu crveno-belih u četvrtak uveče osetio je i Monako (92:68), koji je podvijenog repa morao da napusti Beograd. Klub s Malog Kalemegdana pokazao je totalnu dominaciju u Pioniru i stigao do 10. pobede u Evropi, uz devet poraza.

Srpski šampion sada zauzima devetu poziciju na tabeli i ima velike šanse da se plasira u top osam fazu drugi put u istoriji. Poslednji put je srpski šampion stigao do četvrtfinala u sezoni 2015/16, kada je sa 3:0 u seriji poražen od CSKA.

Igra srpskog kluba posebno je oduševila bivšeg kapitena Crvene zvezde Gorana Jeretina. On je u razgovoru za Republiku poručio da je pravo uživanje gledati kako igraju crveno-beli ove sezone.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Nestvarno je kako igramo. Duško Ivanović je uspeo da postavi stvari na svoje mesto i napravio je od njih tim kog se svi plaše. Sada se svi posebno spremaju za Zvezdu, a ne Zvezda za njih. Uspeo je od tima koji je bio praktično pri dnu tabele da napravi konkurenta za plej-of. Nikada se to ne zna. Samo neka ovako nastave i sve je moguće - istakao je Jeretin.

Klub s Malog Kalemegdana je i protiv "kneževa" nastupio bez Fakunda Kampaca, koji ne može biti registrovan do 28. februara. Ljubimac delija poručio je da će njegov bivši klub biti prava zver na terenu kada im se pridruži bivši igrač Denvera.

Sviđa mi se kako Luka Vildoza predvodi tim. Takođe i što se zna šta ko radi, svakom je našao funkciju. Vidi se da ih je dobro utegao. Drago mi je što pobeđuju i bez Fakunda Kampaca, a kada on bude mogao da igra, biće to kao šlag na tortu. Onda će tek biti nepobedivi. Samo je problem što moraju dugo da čekaju, 28. februar je baš daleko, nije to tako blizu. Zasad možemo da uživamo u njegovim partijama u AdmiralBet ABA ligi, gde Vildoza i Kampaco pokazuju sav svoj kvalitet - poručio je Jeretin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading