NBA: Atlanti triler uprkos Bogdanovićevim promašajima, Denver počistio Kliperse bez Jokića! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.01.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom SAD.

NBA: Atlanti triler uprkos Bogdanovićevim promašajima, Denver počistio Kliperse bez Jokića! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

U noći između petka i subote odigrano je devet mečeva regularne NBA sezone, a pobede su ostvarile ekipe Atlante i Denvera. Hoksi su savladali Indijanu rezultatom 113:111, Poenima Kolinsa, koji je ispravio promašaj Mareja u poslednjim trenucima susreta.

Pobednički sastav predvodio je Jang sa dabl-bdal učinkom od 26 poena i 11 asistencija, Hanter je dodao 25, dok Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče. Srpski bek je susret okončao sa svega četiri poena, uz tri uhvaćene lopte i dva uspešna proigravanja, a iz igre je šutirao skromnih 2/9 (0/4 trojke). Kod Pejsersa najefikasniji je bio Metjuz sa 26 koševa, ali nedovoljno za slavlje. 

Denver je do pete pobede u nizu stigao nad Los Anđeles Klipersima koji su nadigrani sa 115:103, uprkos neigranju dvostrukog MVP asa Nikole Jokića zbog povrede. U redovima Nagetsa prednjačio je Marej sa 24 poena, a Porter Džunior je postigao 22. Franšiza iz "grada anđela" doživela je drugi poraz od lidera Zapada u poslednjih nedelju dana, a Lenard je ubacio 24 poena, dok je Pauel imao 18.

Sakramento je na svom terenu deklasirao Hjuston sa 139:114. Boban Marjanović je za goste igrao četiri minuta, a ubacio je tri poena, uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Od ostalih mečeva izdvajamo pobedu Nju Orleansa nad Detroitom (116:110) uz maestralan učinak litvanskog centra Jonasa Valančijunasa (33 poena, 16 skokova), dok je Njujork bio bolji od Vašingtona rezultatom 112:108, uprkos činjenici da je Kuzma ubacio 40 koševa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading