EKSPLOZIJA GASOVODA U LITVANIJI: Otvoreni plamen dostiže i do 50 metara visine

Autor:

Svet

13.01.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gasovod koji povezuje Litvaniju sa Letonijom eksplodirao je u okrugu Pasvalski u Litvaniji, a prema preliminarnim informacijama, nema povređenih, javio je portal LRT pozivajući se na policiju.

EKSPLOZIJA GASOVODA U LITVANIJI: Otvoreni plamen dostiže i do 50 metara visine

Foto: printscreen twitter

- U 16:57 časova policija okruga Panevežis prijavila je eksploziju gasovoda u ulici Joniškele u selu Vienkiemiu. Prema preliminarnim podacima, nije bilo žrtava - navodi se u saopštenju, prenele su RIA Novosti.

 

 

Precizira se da otvoreni plamen dostiže 50 metara visine.

Gintautas Geguzinskas, gradonačelnik regiona Pasvali, potvrdio je radiju LRT ​​da je eksplodirao gasovod visokog pritiska u blizini autoputa Pasvalis-Šauljaj, prenosi Tanjug.

 

 

- U blizini nema stambenih zgrada, ali niko ne zna sa koje udaljenosti će biti potrebno evakuisati stanovnike - rekao je on.

 

 

Prema rečima Geguzinskasa, specijalne službe rade na licu mesta, a saobraćaj je privremeno obustavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading