POTRES POSLE ODLUKE EVROLIGE: Legenda Zvezde UDARILA na Bodirogu!

Autor:

Sport

05.01.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle odluke elitnog takmičenja

POTRES POSLE ODLUKE EVROLIGE: Legenda Zvezde UDARILA na Bodirogu!

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora biti do ramena! Upravo se tako ponaša predsednik Evrolige Dejan Bodiroga prema srpskom klubu Crvenoj zvezdi.

Naime, elitno takmičenje na čijem se čelu nalazi bivši srpski reprezentativac, koji je i ranije udarao na predsednika kluba s Kalemegdana Nebojšu Čovića, kaznilo je Zvezdu zabranom registracije igrača na dva meseca, tačnije do 28. februara, kao i novčanom kaznom od 25.000 evra. 

Međutim, takvo ponašanje ne iznenađuje slavnog košarkaša Zorana Moku Slavnića, koji je istakao u razgovoru za Republika.rs da crveno-beli ne mogu da očekuju nikakve ustupke od Bodiroge. 

- Ne mogu da verujem šta se dešava, sramota je da ne dozvoljavaju Kampacu da igra. Tačno je da je Srbin na čelu Evrolige, ali to ne znači da će Dejan Bodiroga pomoći Zvezda. Od njega se tako nešto ne može očekivati - rekao je Slavnić. 

Foto: Starsport

Bodiroga nikada nije pomogao Zvezdi - Moka Slavnić

 

Crveno-beli sa skorom od osam pobeda i isto toliko poraza u Evropi imali su velike šanse da se plasiraju u plej-of. Slavnić smatra da je Zvezda postala trn u oku velikanima i zato žele da je oslabe. 

- Možda je ta odluka doneta kako bi se Zvezda sabotirala i ne bi se plasirala u top osam. Samo moraju biti svesni da se Evroliga ne završava u martu, već da traje i dalje. Ako uspemo da preživimo sad ovih dva meseca sve je moguće, onda nek se spreme da vide ko su crveno-beli. Dovođenje Kampaca je bio veoma zvučan transfer, kakav prave veliki klubovi. Sve to pokazuje koliko je Zvezda očvrsla i kakav je klub postala - zaključio je Slavnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Joko

07.01.2023 08:03

Jadni umobolni čovečuljak. Nesretnik i na temu zdravlja, i porodice, i posla. Sretan mu Božić, ipak je naš Srbin.

cirkus

08.01.2023 17:20

@Joko - Ako mislis na Slavnica u pravu si. Iskompleksirani mali zlobni coveculjak, propali trener u pokusaju,povremeno izgmize ispod kamena,da komentarise ljude kojima nije ni do kolena. Njegov nivo je zadruga.