SKANDAL KOJI POTRESA KOŠARKU! Navijači NAPALI legendu zbog Crvene zvezde - TI SI DNO! (FOTO)

Autor:

Sport

04.01.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno.

SKANDAL KOJI POTRESA KOŠARKU! Navijači NAPALI legendu zbog Crvene zvezde - TI SI DNO! (FOTO)

Foto: Starsport

Nekadašnji NBA košarkaš Pero Antić našao se na udaru dela makedonskih navijača! Naime, legendarnom igraču, a sada predsetniku Košarkaškog saveza Severne Makedonije, zamereno je što se na jednoj rukometnoj utakmici u Skoplju, u dvorani "Boris Trajkovski" pojavio u duksu Crvene zvezde.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

Orkestriran napad na ikonu makedonske košarke počeo je sinoć, kada su se na društvenim mrežama pojavili zluradi i komentari šovinističke sadržine. Autori tih poruka su pripadnici navijačkih grupa - Komiti i Siti park bojs. Zasmetalo im je što se Pero Antić pojavio u crvenom duksu, na kojem je pisalo Crvena zvezda! Neverovatno.

- Dno - bila je kratka poruka navijačke grupe Komiti Skoplje, uz fotografiju Antića u teretani, kao jasan dokaz šta pristalice Vardara misle o nekadašnjem košarkaškom reprezentativcu.

Njihovi izliv mržnje ispratili su i Siti park bojsi, navijači Rabotničkog, kluba u kome je Pero Antić započeo profesionalnu karijeru.

- Makedonski hleb jede, za Zvezdu da navija... Naša tužna Makedonija - stoji uz njihovu objavu.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

Sve u svemu, sramotno ponašanje navijača koje je Antić bezbroj puta usrećivao svojim partijama u dresu reprezentacije Severne Amerika.

Pero Antić (40) u dva navrata nosio je dres KK Crvena zvezda, prvo od 2005. do 2007, a onda i u sezoni 2017/2018, posle čega se penzionisao. U bogatoj karijeri dve godine igrao je u NBA za ekipu Atlante, dok je u Evropi nosio dres AEK, Lukoila, Lokomotive Rostov, Spartaka iz Sankt Peterburga, Olimpijakosa i Fenerbahčea. Tri puta je osvajao Evroligu, bio šampion Turske, Grčke, Srbije i Bugarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vojo

04.01.2023 12:39

To nisu Makedonci, to su Šiptarčine...

Nina

14.01.2023 16:20

@Vojo - To jesu makedonci i naravno da su u pravo,ovaj kreten Pero Antic,dosao kad igra Makedonija i nosi crvena zvezda majca,dno dna,idi ti na utakmicu kad igra Srbija,i nosi majcu od Vardar klub ,Pero Antic ionako je izdajnik i stoka,on je i promenio ime kosarkarske reprezentacije,on sam po sebi je skandal