EGZUM PROGOVORIO O GROBARIMA: Ne zanima ih teren! Ni ne gledaju utakmicu, baš ih briga kad neko postigne koš

Autor:

Sport

03.01.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac pričao o navijačima Partizana.

EGZUM PROGOVORIO O GROBARIMA: Ne zanima ih teren! Ni ne gledaju utakmicu, baš ih briga kad neko postigne koš

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana, Australijanac Dante Egzum, pričao je o navijačima crno-belih koji prave fenomenalnu atmosferu u Štark areni, bez obzira na to kakav je rezultat na semaforu.

Kao da je film. Ne možete to da objasnite kao ‘Okej, ja ću sada igrati pred navijačima koji samo žele da mi pobedimo’. Volim da se zagledam u publiku i da samo gledam, uvek postoji troje, četvoro njih koji bukvalno i ne gledaju utakmicu, oni samo stoje i pevaju sve vreme. Posmatram ih minut. Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u njih. Oni ne gledaju utakmicu. Neko da koš, nije ih briga. Oni su samo spremni da pevaju i da se uvere da svi pevaju. To je neverovatno, neobjašnjivo - rekao je Australijanac u Evroliginom podkastu "Krosover".

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum protiv Crvene zvezde

Posle sedam godina u NBA ligi, Egzum je prošle sezone stigao u Evropu, gde je obukao dres Barselone. Mada, priznaje da mu uopšte nije bilo lako.

Bilo je veoma teško. Svi misle da ćeš da dominiraš, ali ti dolaziš u situiranu ekipu koja je prva u domaćem šampionatu i Evroligi, tako da očigledno rade kako treba. Ja sam pokušao da dođem i budem deo tima bez namere da narušim njihov način igre kojim su pobeđivali.

Na kraju je izneo i prve utiske saradnje sa najtrofejnijim evropskim trenerom, Željkom Obradovićem.

Mislim da je najbitnija stvar kod njega to što te izaziva… On ti daje slobodu da igraš, ali želi da igraš pametno. To je najbitnije kod njega. Okej, možeš da ideš tamo i radiš šta god želiš, ali igraj pametno. Igraj na pravi način. To je stvar koju najviše volim kod njega - poručio je Egzum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading