PROMENA U ATINI: Panatinaikos doneo DRASTIČNU ODLUKU oko Radonjića posle serije poraza!

Autor:

Sport

03.01.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zeleni" su bili prinuđeni da reaguju.

PROMENA U ATINI: Panatinaikos doneo DRASTIČNU ODLUKU oko Radonjića posle serije poraza!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Panatinaikos je bio prinuđen da sazove hitan sastanak, nakon četiri evroligaška poraza, a glavna tema bio je status trenera Dejana Radonjića.

Umesto najavljene smene, desio se preokret, pošto je prvi čovek "zelenih" Dimitris Janakopulos odlučio da proširi ovlašćenja crnogorskom stručnjaku. Radonjić će ubuduće samostalno voditi prvi tim, dok je tehnički direktor Pedulakis "razvlašćen".

 

 

Uprava velikana iz dvorane "OAKA" procenila je da pomenuti tandem ne funkcioniše kako treba, pa je redefinisala odgovornost i Crnogorac će od sada imati "odrešene ruke".

Radonjić će prvu priliku da vratio ekipu na pobednički kolosek imati u četvrtak, kada PAO gostuju Bajernu. Potom slede mečevi protiv Fenerbahčea, Makabija i Virtusa, uz napomenu da je Panatinaikos trenutno na 15. mestu tabele elitnog takmičenja sa skorom 6-10.

Podsetimo da je crnogorski strateg letos preuzeo tim iz glavnog grada Grčke, nakon još jedne briljantne sezone na Malom Kalemegdanu. Radonjić se sa Zvezdom okitio triplom krunom, uz obezbeđen nastup u Evroligi za sezonu 2022/2023, zahvaljujući trijumfu nad Partizanom u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading