NE PLAŠE SE PARNOG VALJKA: Hrvati prete Partizanu!

Autor:

Sport

01.01.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrani priželjkuju novo iznenađenje u Beogradu.

NE PLAŠE SE PARNOG VALJKA: Hrvati prete Partizanu!

Foto: Photo: Zadar/Zvonko Kucelin

KK Zadar

Košarkaši Zadra 2023. godinu otvaraju gostovanjem Partizanu u 13. kolu ABA lige. Duel između dva tima igra se u "Štark areni" u ponedeljak od 18.30 sati, a hrvatski klub u Beograd stiže sa skorom od 7-5.

Ekipa Danijel Jusupa ove sezone ne zna za poraz od srpskih ekipa, a pobeđivali su Megu, Borac i FMP,  a najveći trijumf u prestonici Srbije ostvarili su protiv Crvene zvezde u 6. kolu regionalnog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Trener Zadra Danijel Jusup

- Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv protivnika koji nikoga ne uzima zdravo za gotovo, odnosno za svakoga se priprema maksimalno ozbiljno. Pokriveni su na svim pozicijama, a polako im se vraćaju i neki povređeni igrači i hvataju ritam koji nisu imali na početku sezone baš zato što nisu bili kompletni. Nema nam druge nego se "skupiti" i otići tamo da odigramo najbolje što možemo, pa ćemo videti što će nam to doneti – rekao je Jusup.

Košarkaš Zadra Antonio Jordano nada se da će njegov tim uspeti da iznenadi I beogradske crno-bele.

- Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja igra Evroligu i to dosta dobro. Uspeli smo se malo da se odmorimo, poslednjih dana smo dobro trenirali tako da u pozitivnom raspoloženju idemo na ovo gostovanje. Znamo što nas čeka, ali daćemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu. I protiv Zvezde su nas svi bili otpisali pa smo na kraju iskoristili priliku koja nam se ukazala i napravili veliko iznenađenje. Nadam se da i ovaj put možemo ponoviti nešto slično – poručio je Jodrano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading