OBRADOVIĆ IMA JASAN STAV: Trener Partizana ne želi sudbinu Crvene zvezde

Autor:

Sport

01.01.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc poziva na oprez.

OBRADOVIĆ IMA JASAN STAV: Trener Partizana ne želi sudbinu Crvene zvezde

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana novu godinu počinje duelom sa Zadrom u ponedeljak, 2. januara, od 18:30 časova "Štark areni". Crno-beli su u seriji od pet pobeda u Evroligi i ABA ligi, a meč 13. kola protiv tima iz Dalmacije dočekuju između dva meča u elitnom klupskom takmičenju Starog kontinenta.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Matijas Lesor

- Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo igrače koji su van tima, da bi momci koji imaju mnogo minuta malo odmorili. Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobedili ekipu Crvene zvezde - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Oprezan je i mladi centar crno-belih Alen Smailagić.

- Zadar je u stanju svakome u ligi da napravi problem. Imali su do sada pobede protiv Zvezde i FMP, pobedili su Igokeu u gostima, ali su i gubili neke utakmice u kojima su bili favoriti. Božić, Jordano i još nekoliko igrača umeju da budu vrlo opasni kada uđu u ritam i moramo da budemo maksimalno skoncentrisani od početka do kraja utakmice. Nadam se i voleo bih da publika kao u engleskom fudbalu dolazi na ove praznične utakmice u velikom broju i da zajedno uđemo u 2023. godinu na najbolji mogući način - naglasio je Smailagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading