BOGDAN BOGDANOVIĆ KAŽNJEN! Čelnici NBA lige NISU IMALI MILOSTI ni razumevanja!

Autor:

Sport

01.01.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u neočekivanom problemu.

BOGDAN BOGDANOVIĆ KAŽNJEN! Čelnici NBA lige NISU IMALI MILOSTI ni razumevanja!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante ne igraju u skladu sa željama i ambicijama, pa su tako posle tri vezana poraza pali na deveto mesto Istoka NBA lige sa skorom od 17 pobeda i 19 poraza.

Hoksi ne blistaju, a sada se u problemu našao i Bogdan Bogdanović i to sve zbog situacije sa meča protiv Bruklina.

Atlanta je poražena od Netsa 28. decembra, a Bogdan je u naletu besa, po završetku utakmice šutnuo loptu ka tribinama. 

NBA liga je nakon kraće istrage donela odluku da kazni srpskog 30-godišnjaka zbog ovog postupka. Bogdanović će morati da plati 25.000 dolara kazne.

 

 

Srećom, Bogdan nije dobio i zabranu igranja, već samo novčanu kaznu, ali je i ovo problem koji definitivno nije očekivao.

Atlanta se, kao što smo naveli, nalazi u seriji od tri vezana poraza. Izgubili su Hoksi od Indijane (129:114), zatim Bruklina (108:107) i na kraju i Los Anđeles Lejkersa (130:122).

Neće Bogdanović i ekipa imati lak zadatak da se vrate na pobednički put pošto u noći između ponedeljka i utorka igraju protiv aktuelnog šampiona NBA lige, ekipe Golden Stejt Voriorsa (04.00).

Ako ne bude nepredviđenih okolnosti, Bogdan Bogdanović bi trebao da nastupi na ovoj utakmici. U redovima Hoksa atmosfera nije idealna pošto su trener Nejt Mekmilan i prva zvezda tima Tre Jang su u otvorenom sukobu, zbog čega su obojica u jedno momentu bili nadomak odlaska iz tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading