ZVEZDA POKRADENA! Mirotic nagazio liniju pre trojke! Evo šta je rekao nakon svega (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone sa 99:94 u 16. kolu regularnog dela Evrolige. Junak duela bio je superstar Katalonaca Nikola Mirotić.

ZVEZDA POKRADENA! Mirotic nagazio liniju pre trojke! Evo šta je rekao nakon svega (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Filip Petrušev

Nikola Mirotić je trojkom u poslednjoj sekundi sprečio pobedu Crvene zvezde nad Barselonom.

On je pogodio sa gotovo 10 metara, pored Filipa Petruševa, za 84:84 – i produžetak. Barsa je uspela da u dodatnih pet minuta igre iskoristi umor igrača Crvene zvezde i na kraju dođe do pobede u paklu Pioniru.

Ipak, nakon ponovljenog snimka jasno se videlo da je Crnogorac sa španskim pasošem nagazio aut liniju. Međutim, sudije to nisu sankcionisale, koš je priznat, a Barsa je nakon toga upisala veoma važa trijumf.

Republika

Foto: Twitter/printscreen

Trenutak kada je MIrotić nagazio aut liniju.

Mirotić je nakon utakmice rekao:

- Patili smo, ali smo uspeli da pobedimo. Važan trijumf, emocije su bile jake. Poštujem ove navijače, ja sam bio loš u prvom delu meča. Poželeo bih mnogo sreće i zdravlja svim pravoslavcima, Srbima i Crnogorcima, ostanite složni - rekao je Mirotić za "Sport klub".

Na snimku se vidi gaženje linije Nikole Mirotića.

- Ozbiljno? Nisam znao... I kako posle da ne zvižde sudijama? Šokiran sam. Mislim da te stvari ne bi smele da se dešavaju jer imamo toliko kamera, usporene snimke i sve ostalo. Zašto bih ja sumnjao, taman posla. Nisam video to stvarno. Bože moj, idemo dalje - rekao je Mirotić, a preneo "B92".

Pogledajte trojku Mirotića kojom je utišao Delije:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading