LUČIĆ PONOVO U PARTIZANU? "Grobari" čekaju ljubimca, on se oglasio posle dolaska u Arenu!

Autor:

Sport

30.12.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači sanjaju da ga vide u crno-belom.

LUČIĆ PONOVO U PARTIZANU? "Grobari" čekaju ljubimca, on se oglasio posle dolaska u Arenu!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Košarkaši Partizana nastavili su sa odličnim igrama pa su u meču 16. kola Evrolige u fenomenalnoj atmosferi beogradske "Štark Arene" savladali minhenski Bajern rezultatom 83:77.

Četa Željka Obradovića je na ovaj način nastavila da ide ka gornjem delu tabele i trenutno se nalazi na 11. mestu sa skorom od sedam pobeda i devet poraza.

Na tribinama krcate "Štark Arene" bilo je i puno dobro poznatih lica. Jedno od njih je i košarkaš Bajerna, Vladimir Lučić, koji je meč protiv svog bivšeg kluba propustio zbog povrede.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

 

Skandirali su navijači Lučiću, a on je po završetku meča govorio o eventualnom povratku u Partizan.

Doček je bio veoma lep, emotivan. Dugo vremena nisam imao priliku da dođem i gledam Partizan. Nažalost, ovaj put je to bilo zbog povrede, pa sam bio u funkciji gledaoca. Nismo pobedili, ali sam doživeo lepe trenutke - počeo je Lučić, pa se dotakao i teme koja sve zanima:

- Vezan sam ugovorom za Bajern još dve godine, šta će biti posle, zaista ne znam. Planovi su vezani za Bajern, pod ugovorom sam još dve godine. Nadam se individualnim i ekipnim uspesima. U novoj godini želim svima, ono što i sebi, da budu zdravi.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

 

Govorio je kratko i o povredi koju ima:

Ide na bolje, skinuću longetu za dva-tri dana, krenuću sa oporavkom, nadam se da ću biti na terenu za dve-tri nedelje - zaključio je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading