TRINKI OSTAO BEZ REČI NAKON PORUKE GROBARA: Kad već ja nisam dobio, nek pobedi Partizan - ovo su najveći navijači na svetu!

Autor:

Sport

29.12.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su u 16. kolu Evrolige ekipu Bajern Minhena sa 83:77.

TRINKI OSTAO BEZ REČI NAKON PORUKE GROBARA: Kad već ja nisam dobio, nek pobedi Partizan - ovo su najveći navijači na svetu!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović čestitao je svom timu na novoj velikoj pobedi u Evroligi.

- Da, Bajern nije odustajao do samog kraja, ali uspeli smo da slavimo. Čestitam mom timu na pobedi. Želim svima mnogo sreće u narednoj godini - rekao je Obradović.

Naredni duel u Evroligi Partizan igra protiv Monaka, a pre toga ga čeka duel sa Zadrom u ABA ligi.

Sa druge strane Trinkijeri je bio oduševljen publikom u Areni:

- Čestitam Partizanu, bili su bolji. Mi smo borili i pokušali da pobedimo, uprkos velikom broju grešaka koje smo napravili. Navijači u Areni su neverovatni, nemam reči o tome kako su me dočekali. Ne znam kako da im se zahvalim na tome. Kad već ja nisam mogao da pobedim, nek pobedi Partizan. Hvala Grobarima od srca, ovo je sepcifičan klub sa najboljim navijačima na svetu i to se zna - rekao je Trinkijeri koji je pozdravljen od strane navijača Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading